How-to” online videósorozatot indít a Szellemi Tulajdon Világszervezete

A Szellemi Tulajdon Világszervezete (a továbbiakban: WIPO) „How-to” címmel megindította online videó sorozatát, melynek keretében egyszerű magyarázatokat ad a nemzetközi védjegybejelentések kezelésének néhány kulcsfontosságú kérdéséről, amely az alábbi oldalon érhető el:

https://www.wipo.int/madrid/en/news/2019/news_0020.html

A videósorozat példákon és vizuális segédeszközökön keresztül, a leggyakoribb kérdések és problémák megválaszolásával segíti az ügyfeleket az online formanyomtatványok kitöltése során felmerülő félreértések és hibák elkerülésében.

A WIPO a Contact Madrid – https://www3.wipo.int/contact/en/madrid/ – felületen keresztül az ügyfelektől is várja a visszajelzéseket, hogy a jövőben milyen témákról szeretnének hallani az oktató videókban. A javaslatok beküldéséhez válasszák az ’ask a question’ opciót, majd tárgyként jelöljék meg a következőt: ‘Madrid “How-To” video proposal’.

Az ügyfelek a folyamatosan frissülő, öt percnél rövidebb oktatóvideók megjelenéséről automatikus értesítést kaphatnak a „Madrid News” hírlevélre történő feliratkozással: https://www3.wipo.int/newsletters/en/#madrid_notices

2019/07/19