Keressük a legjobb designmenedzsment teljesítményeket!

A Design Management Díj a Magyar Formatervezési Tanács által 2009-ben történt alapítása óta szellemiségének megfelelően azokat a szervezeteket díjazza, melyek kiemelkedő teljesítményükkel hazai, nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet, példaértékű eredményeket és működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén.

Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kiválónak ítélt gazdálkodó szervezetek. Az idei évben első ízben különdíjat ajánlott fel a HIPAvilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség, szellemi vagyon audit formájában.

A díjat jelölés alapján lehet elnyerni. A díjra – a bírálóbizottság tagjain kívül – bárki jelölést tehet (saját szervezet is jelölhető). A díjra jelölhető minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van.

A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amelynek tevékenységében hangsúlyos szerepe van a design alkalmazásának, és amely a jelen felhívást megelőző 5 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment alkalmazásával példamutató eredményt ért el.

Az aktuális felhívás és jelölőlap letölthető innen.

A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei elérhetőek itt.

2016/03/24